TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Fan Đoganijeve se javno oglasio!

Nakon što je Veliki šef iznenadio Lunu Đogani i Anabelu Atijas time što ih je vratio na Rajsko ostrvo, procurila je uznemirujuća informacija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Izgleda da se iza toga krije nešto više, a ne samo zbližavanje majke i kćerke.

printscreen

Jedan od Luninih fanova uspaničeno je objavio uznemirujuću informaciju i apelovao na sve da pišu Velikoj šefici, kako bi se spriječila katastrofa.

– Ja moram da vas obavjestim i molim vas, procitajte ovo pazljivo, ne shvatajte olako! Ne paničim, polako samo, ali me slušajte:

Printscreen

Planprodukcije je da Lunu, direktno sa Rajskog ostrva pošalju kući, da se ne vidi sa Markom. Marko je prozreo igru, zato je nervozan… Dijaspora se digla, i zemlje iz okruženja, pišu peticije… Zato, ko ima instagram, pišite Milici. Moraju da shvate da znamo njihove namere! Što više nas bude reagovalo, veće su šanse da se ne desi ništa loše i da Anabela ne ostvari svoj cilj. Ja vas molim da svako ko ima Ig, pišite Milici… Ne vređajte nikoga, samo joj recite da znamo za plan i da tome mora da se stane na put… Pravda za ljubav! Pravda za Lunu! Pravda za Marka Miljkovića! Lunu i Marka moramo zaštitit…. A Marka moramo dovesti do pobede – Pisalo je u objavi.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA