TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U današnje izdanje emisije “Radio Amnezija” kod Bore Santane uživo se uključila i Anabela Atijas. Voditelj Santana je sa Anabelom popričao o svemu što se izdešavalo od završetka rijalitija, a pjevačica je progovorila o odnosu sa ćerkom Lunom Đogani, kao i njenom eventualnom učešću u “Zadruzi 4”.

– Iskreno ništa nisam ni čitala ni gledala. Ja sam se skroz isključila iz te priče i njenog (Luninog) života, mislim da je tako ona i htjela. Čujem da je srećna i meni je drago zbog toga. Očigledno nismo trenutno na istim talasnim dužinama. Ja sam se umorila od toga da nju ubeđujem u to da sam dobra majka i da ništa nisam skrivila. Fokusirana sam na ćerke koje me trebaju i kojima sam dobra. Uživam sa djecom, kumovima, prijateljima. Nina se dopisuje sa Lunom, ali ne pominje je. Ja sam je zamolila da, ona može da radi šta hoće, ali ja sam željela da se izolujem. Nemamo nikakav kontakt, pamtiću je kao Lunu kakvu ja volim i poznajem, ovakvu Lunu ne poznajem. Nemam želju da se čujem sa njom, fokusirala sam se na djecu koja me razumiju i vole – rekla je Anabela, a onda je progovorila o “Zadruzi 4”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Nisam uopšte razmišljala o tome. Posvećena sam potpuno sebi i uživam u sebi i sa svojom porodicom. Voljela bih da se vidim sa tobom (Borom) i Milicom i da me upoznate u nekom drugom svjetlu, da vidite da sam ja jedna kul žena koja voli da se zabavlja – rekla je Anabela u emisiji “Radio Amnezija”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA