TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nakon informacija da je Luna Đogani bila nešto više od prijatelja sa Mladenom Radulovićem, dečkom njene mame Anabele, osvanule su i njihove zajedničke fotografije, na kojima su, prema mišljenju mnogih, previše bliski

Ova vest potresla je i šokirala Anabelu Atijas, koja je na odmoru sa bivšim suprugom Andrejom. Revoltirana spekulacijama da je Luna ljubavisala sa njenim dečkom, ekskluzivno za “Alo” je riješila da iznese svoju stranu priče.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Budalaštine su da je između Lune i Mladena bilo ičega, te fotografije koje se plasiraju nastale su u mom prisustvu. Svi koji su se u posljednje vrijeme nameračili na mene slobodno neka udaraju, tu sam – rekla je pjevačica, a onda zaprijetila tužbama.

– Tužiću svakoga ko bude udarao na moj integritet, ići ću na inostrane sudove i potražiti svoja ljudska prava. Ovakve stvari se ne tovare nikome na leđa! Ovim putem bih zamolila sve one koji plasiraju ovako ružne stvari da dobro razmisle da li će ovog puta izostaviti društvenu odgovornost ili će poželjeti da uništavaju moj život i živote članova moje porodice – rekla je Atijasova, kojoj spekulacije o kćerkinoj “akciji” sa njenim bivšim dečkom stvaraju nemir, pa je poručila fanovima.

Printscreen

– Ovo je užasan udar na mene i moju porodicu, zato vas molim da budete ljudi i ne izmišljate stvari. Luna je u emisiji ,,Narod pita“ ispričala da ju je Mladen povukao za ruku u klubu prije otprilike pet godina, a ja sam sa njim bila prije deset godina! Zaista ne mogu da odgovaram za to da li će neko ko u tom momentu nema veze sa mnom u klubu povući Lunu za ruku – ispričala je Anabela i drhtavim glasom zaključila:

– Zaista sam očajna. Ne znam samo da li svi koji šire laži žele da me natjeraju da se ubijem, hoće li tada biti sretni? Ovo se više ne može podnijeti – rekla je Anabela ekskluzivno za “Alo!”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA