TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Vijest o trudnoći Lune Đogani, kćerke Anabele Atijas i Gagija Đoganija, odjeknula je u domaćim medijima, iako je pjevačica u više navrata nagovještavala da ona i njen izabranik Marko Miljković rade na potomstvu.

View this post on Instagram

👨‍👩‍👦

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Anabela, koja se nedavno pomirila sa kćerkom, jedva čeka da postane baka, a sada je otkrila da je uvjerena da će njeno prvo unuče biti muško.

Atijasova je otkrila i da je naslućivala da je Luna trudna, pa rekla i zbog čega.

– Negdje u dubini duše sam to osjećala, valjda zbog povezanosti između Lune i mene. Nisam se nešto previše iznenadila, ali sam se mnogo obradovala. Prvi put prolazim kroz ovo i znam da će ovo biti nešto što će puno značiti meni, a prvenstveno njoj. Cijela ta situacija koja je iza nas, hvala Bogu, nije mogla ljepše da se završi od ovog – rekla je Anabela za DeToxic i dodala da će biti najbolja baka na svijetu:

– Samo da beba bude živa i zdrava, ali neki moj instinkt mi govori da će biti dječak. Možda je to i moja tajna želja da napokon imamo dječka u porodici, poslije tri kćerke i tri sestre. Stalno mi se mota u glavi da će biti dječak, ali sačekaćemo snimak, pa ćemo da pričamo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA