TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kristijan Golubović prije nekoliko dana u ”Zadruzi 4” iznio je detalje o navodnom novom momku Stanije Dobrojević, te su se svi zadrugari složili da se radi o Aleksandru Krsmanoviću, koji radi kao tjelohranitelj. Aleksandar je te navode demantovao i tom prilikom otkrio da je sa Stanijom u prijateljskim odnosima, a inače radi i kao njeno obezbjeđenje, te je sa njom bio i tokom emisije ”Amidži šou”, kada ih je Kristijan, koji je također bio gost, i video zajedno.

Sada se oglasila Stanija i otkrila sve o odnosu sa Krsmanovićem, a priznala je i da li u ”Zadrugu” ulazi kao solo djevojka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Aleksandar Krsmanović je moje obezbjeđenje godinama. Imamo super drugarski odnos, kvalitetan dečko. Nije mi prijalo ono što je Kristijan rekao i drago mi je da se on oglasio i to demantovao. Što se mog ljubavnog statusa tiče, slobodna sam devojka i u ”Zadrugu” ulazim singl – poručila je Dobrojevićeva za Pink.rs.

Inače, Aleksandar je najbolji prijatelj, a i obezbjeđenje također bivšeg zadrugara i popularnog pjevača, Slobe Radanovića, pa ga prati na sve nastupe i često se slikaju zajedno.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA