TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Miroslav Đuričić (43), “inventar” domaćih rijalitija, postao je poznat domaćoj publici 2006, kao učesnik prve sezone Velikog Brata.

Miki je svojevoljno napustio kuću poslije samo dvije nedjelje, a kao razlog je naveo činjenicu da mu se nije dopadala grupa ukućana.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Te 2006, publika je bila oduševljena jednostavnim mladićem iz Kupinova, koji je bez dlake na jeziku “očitavao” ostalim ukućanima. Postojao je čak i vebsajt na kom su fanovi pozivali da se Miki kandiduje za predsjednika Srbije.

Snimao je reklame, bio TV kuhar, i postao prvi muškarac koji se slikao za naslovnu stranu domaćeg “Plejboja”. Kasnije je priznao da je prokockao najveći dio dobijenih honorara i opet je 2007. ušao u kuću.

Tada ga je produkcija iznenadila i uvela u kuću njegovog oca Mirka, koji je pokazao na koga je Miki “povukao” karakter. Očev ulazak naveo je Đuričića da opet dobrovoljno napusti rijaliti.

Miki je 2008. učestvovao i u takmičenju “Plesom do snova”, gdje je dogurao do osme epizode.

“Treća sreća” u Velikom Bratu uslijedila je 2009, u “All stars” izdanju u kojem je Đuričić i pobijedio!

SONY DSC

Mikija je publika mogla da vidi i u seriji “Mile protiv tranzicije”, ali i filmu “Vir”.

Godine 2013, gledaoci Farme su imali priliku da upoznaju Mikija, pošto je ušao kao jedan od učesnika pete sezone. I napravio haos!

Pipkao je Gocu Božinovsku, svađao se sa raznima, gađao Jelenu Golubović ciglom i sam priznao – “opasan sam kad sam zatvoren”.

Miki je konačno sam pobjegao sa imanja nakon što je napao pjevača Marka Vanilu, iako su mu i “Pink” i “žrtva” oprostili nasilje i nije snosio nikakve posljedice,prenosi Blic

Gledaoci pamte da je na imanju sklopio blisko prijateljstvo sa pjevačicom Džidžom, zbog koje je preskočio ogradu nakon izbacivanja i donio joj poklone.

Neko vrijeme nismo čuli za Mikija, da bi 2014. godine kao bomba odjeknula vijest da je uhapšen zbog napada na policajca.

Ušao je u “Hotel Maldivi”, odakle je izbačen poslije samo nekoliko dana zbog napada na Ivana Gavrilovića.

Mikija smo gledali i u Zadruzi 2, odakle je diskvalifikovan nakon brutalnog nasilja nad dvije učesnice. Najprije je štakama tukao Nadeždu Biljić, a potom je udario šamar Suzani Jovanović.

Miki je zbog tog nasilja i osuđen i skoro godinu dana je nosio nanogicu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA