TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Đole Đogani snima dokumentarac o 90-im godinama prošlog vijeka, a u njemu će se naći i scene vezane za odnos nekadašnjih supružnika.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Radnja je smještena u devedesete godine kada je domaća muzika doživjela svoj vrhunac. Đole je imao ideju da okupi sve grupe i pjevače koji su bili popularni tih godina, kako bi svjedočili o vremenu koje je ostavilo trag i u današnjoj muzici. Prvi put bi bili pušteni snimci koje do sada publika nije imala prilike da vidi, ali i otkrivene priče za koje se ne zna – ispričao je izvor.

– Devedesete su bile i godine kada se po klubovima dosta pucalo, što su pjevači osjetili i na svojoj koži. Vrijeme kajli, metalnih kaiševa i pištolja nije bilo lako ni za koga. Bilo je tu svega, a Đogani je odlučio to i da ekranizuje. Kao vrlo promućuran biznismen, Đole je svjestan da će sve zanimati i ljubavna priča Gagija i Anabele, ali i njegova sa tadašnjom suprugom Slađom Delibašić od koje se kasnije razveo. Do sada neobjavljeni snimci i informacije biće sažeti u tom mini filmu, u kojem će se naći i njegov rođak Baki B3 – dodao je izvor, a ova saznanja je potvrdio i sam Đole.

– Tačno je da počinjem sa snimanjem dokumentarca o devedesetim godinama, radnja će biti praćena od mog djetinjstva. Sve će početi o priči siromašnog dečaka iz Mirijeva koji je danas uspio. Ja sam pisac scenarija, biće to veliki film. Sve o saradnji sa velikim zvijezdama, radni naziv filma će biti „Život i scena“. Prikazaću emotivne trenutke iz moje grupe, drugih grupa, poput „Moby Dick“, ali i Gagija i Anabelu dok su bili u ljubavi. Prvi put će biti prikazani snimci kada je Anabela došla iz Švedske, a koja je tada prvi put bila na sceni sa Gagijem. A onda će biti scena iz svlačionice, koja će sve oktriti o njihovom odnosu. Čuvam njihove tajne snimke dok su još bili u ljubavi.

Izvor:Alo

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA