TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pobejdnica “Zadruge 3” Iva Grgurić nedavno je progovorila o novom biznisu kojim planira da se bavi sa svojim partnerom Filipom Đukićem.

Oni će da otvore kanal na Jutjubu gde će snimati svoju svakodnevicu, a sve će početi vlogom sa putovanja koje tek treba da uplate.
Iva je dodala kako ona namjerava sve da plaća.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Normalno da ću ja platiti, ja sam pobjednica. Neću sigurno dati da on potroši neki dinar, ne može – bila je izričita Grgurićeva i dodala da ona nije škrtica.

– Nisam škrtica. To što su mi dali taj epitet u “Zadruzi”, to je zato što nisu znali šta da izmisle o meni, pa su rekli da sam stipsa – priznala je ona.

Pobjednica “Zadruge 1” Kija Kockar često je isticala kako je ona svom, sada bivšem mužu Slobi Radanoviću plaćala putovanja na luksuzne destinacije. Pitali smo Ivu šta misli o tome. Da li žene mogu i treba da finansiraju takve stvari svojim muškarcima i šta misli o Kockarevoj.

JANJUŠ PONOVO SA ENOM! BUM VIJEST: Snimili ih zajedno, POGLEDAJTE ŠTA RADE, KAD MAJA VIDI SNIMAK POLUDJET ĆE (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš javno je prevario svoju suprugu Enu sa Majom Marinković u Zadruzi. MENSUR AJDARPAŠIĆ JE OŽENJEN? ISPLIVALE ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE: Mina ništa nije znala, kad vidi OVU LJEPOTICU neće joj biti dobro Maneken i fitnes instruktor Mensur Ajdarpašić skrenuo je veliku pažnju na seb

– Naravno da žene mogu da priušte da časte momke, zašto da ne?! Ja ću se pobrinuti za to. Volim, uživam u tome. Volim da dobijam poklone, ali i ja da dajem. Pozdrav za Kiju, znam da mi je bila podrška. “Kija, hvala ti puno”. Toliko o tome, mislim da ću time dokazati da nisam škrtica – istakla je atraktivna plavuša iz Hrvatske.

(Informer.rs)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA