TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Naime, Neca Tik Toker je jedan od omiljenih zadrugara već više od dva mjeseca u Imaginarijumu.

Pokazao se kao dobar dečko, pravi prijatelj, fin i kulturan te su dosta starijih učesnici naučili mnoge pametne stvari od njega, ali ako kojim slučajem niste znali Neca ima brata blizanca, liče kao jaje jajetu, ali karakterno su nebo i zemlja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Predrag Lazić Peca je onaj opasniji brat, veliki zavodnik, dosta brutalniji i bez dlake na jeziku, djevojke voli više od ičega i nerijetko sa na njegovim društvenim mrežama mogu vidjeti kako se udvara suprotnom polu.

Pozvan je u jednu popularnu emisiju koja se bavi sklapanjem brakova na neviđeno, u svojstvu kuma, gdje je haos napravio. Kako je i on sam otkrio, startovao je mladu na sred vjenčanja, a kuma ga je muvala cijeli dan.

Bio sam sa drugom, mladu naravno nisam znao, ona me je čak poslije svega dodala i na Instagram. Kuma je razvedena, sa troje dece, muvala me kroz emisiju, a i posle. Gledajte emisiju i sve će vam viti jasno -piše Republika

a pitanje da li je posle ovoga spreman za ulazak u Zadrugu, da se bori rame uz rame sa ostalim prekaljenim rijaliti igračima?

– Da, da naravno. Oštro i čvrsto bih branio Necine stavove od svakog ološa koji je pokušao da ga ponizi i uvredi. Neca je kulturan i dobar, odgovoriće svakome bez psovki, dok bih ja bez dlake na jeziku rekao njima sve u lice.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA