TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Marko Đedović ustao je kako bi u ulozi porote izneo svoje mišljenje o suđenju Anabele Atijas i Marka Miljkovića.

Odmah na početku istakao je riječi Lune Đogani o video-prilogu i riječima koje je uputila majci, na šta je Miljković burno odreagovao.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Kada se prvi put dogodilo, poslije svog onog bacanja na koljena, poslije onih Luninih priča: ,,Gazi g*vna”, ja vjerujem članovima produkcije da postoji – rekao je Marko, ističući da je voditelj Milan Milošević to njima rekao, dok je Marko negirao.

– Mislim da se u cijeloj toj taktici Gagi koristi za iznošenje nekih prljavih stvari u cilju omalovažavanja tebe u tom smislu kao majke, koja je to sve prebrodila, pod izgovorom neke dječije-roditeljske ljubavi. Ja mislim da se tu radi o tome, jer smo o tome pričali. Luna ne može predugo da taktizira, a da Marko može, jer njemu emocije nisu uključene – dodao je Đedović.

– Mogu samo reći da mi je on najveći prijatelj. Voljela bih da sam… i da sam rodila djecu, neka mi Bog oprosti! Manji dušmani mi bi bili nego ovaj čovjek ovde! – obratila se Anabela Gagiju, a on je potom napustio Bijelu kuću u nevjerici šta je njegova bivša supruga izgovorila.

Izvor:Republika

LUNA NAPUŠTA ZADRUGU, OGLASIO SE ADAM ĐOGANI I OTKRIO NEPOZNATE DETALJE! Jelena jedva čeka njen odlazak!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Turbulentan odnos porodice Đogani u rijaliti programu “Zadruga” već mjesecima intrigira javnost. Bili smo svjedoci smijeha, suza, svađa, nervnih slomova… Ekipa portala Srbija Danas stupila je kontakt sa osobom koja najbolje poznaje Lunu Đogani, Gagija Đoganija i Anabelu Atijas. TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA U pitanju je Adam Đogani.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA