TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Jučer je odjeknula vijest da će Luna Đogani postati majka, a odmah su u velikoj mjeri počele da joj pristižu čestitke. Sreću, što će postati baka, nije krila ni Lunina majka Anabela.

Printscreen

Ovim povodom odlučio je da se oglasi i Lunin otac – Gagi. Popularni denser, koji je prije nekoliko nedelja bio uhapšen jer je kod njega policija našla kokain na Puninovom mostu, istakao je da je ojsećaj nakon saznanja da će postati deda – nevjerovatan.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

LUNA JE TRUDNA, A SADA SE OGLASILA ANASTASIJA: Evo šta je rekla, OVO SU SVI ČEKALI

Luna Đogani jučer je objavila sretne vijesti, da je trudna sa Markom Miljkovićem. Pjevačica Anastasija Ražnatović također je imala nešto lijepo da kaže, priznala je da je otpočela život sa dečkom, a na pitanje koga više voli Ceca – Đorđa ili Bogdanu, imala je spreman odgovor. – Snajka živi

– Ostao sam nijem, nevjerovatan je osejćaj. Ne mogu da opišem, zbunjen sam, sve je pozitivno, presrećan sam, postaću deda! Oduševljen sam. Kod porodice sam došao, evo svi smo srećni. Još drhtim, čestitke pljušte sa svih strana – rekao je Gagi.

– Luna je htjela da sačeka da se vidimo da mi kaže da je trudna, ali nije mogla da izdrži, ispričala mi je preko telefona. Okolisala je cijeli dan, znao sam da nešto hoće da mi kaže – rekao je Gagi za “Blic”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA