TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Treća sezona rijaliti programa “Zadruga” počela je 6. septembra 2019. godine, a došli smo do samog kraja i finalne nedjelje. Ova nedjelja je puna iznenađenja, a Veliki šef je noćas rešio da obraduje zadrugare usred noći.

Naime, on im dostavio garderobu koju su im poslali bliski prijatelji i porodica. Ermina Pašović je dozivala svoje cimere da se okupe, a oni su odmah skočili kako bi provjerili da li se njihovi džakovi nalaze među pristiglim.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tara Simov, Ivana Šopić, Jelena Pešić, Stefan Karić i Ermina bili su samo neki od zadrugara koji su dobili svoje stvari i svečane toalete za glamurozno zatvaranje velelepnog imanja koje će se odigrati 11. jula u 21h.

ONA JE SINOĆ IZBAČENA IZ ZADRUGE! LJUBAVNIK OSTAO U SUZAMA: Spakovala stvari i otišla kući – ŠOK U ZADRUZI

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Dragana Mitar napustila je veleljepno imanje, a njen ljubavnik Edis Fetić ostao je da tuguje bez nje. Iako su danima među sobom komentarisali ko će izaći ranije, gledaoci su odlučili da to ipak bude Dragana. Ona je sa osmijehom napustila imanje, jer je znala da je kod kuće čeka sin Jovan, kog se veoma uželela.

Zadrugari nisu krili sreću zbog dobijene garderobu te su pokazivali jedni drugima šta im je pristiglo. Ermina se čak i zahvalila Luni Đogani, budući da je tvrdila da joj je ona obezbijedila svečanu haljinu.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA