TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

On ne zna da je to zabranjeno?

Edis Fetić dobio je pitanje u sinoćnoj emisiji “Pitanja novinara”, koje se odnosilo na njegovu rečenicu da bi Dragani Mitar dao “dvije vaspitne” da su van rijalitija.

Nisam rekao za nju “dvije vaspitne”, nego za ove klince. A nije ni za nju strašno dvije vaspitne, to dobro utiče (smijeh). To je ironično – prokomentarisao je Edo.

– Ne treba se šaliti sa ovakvim stvarima, Dragana je žrtva nasilja – osudio ga je Darko Tanasijević.

 

– Dok si pričao Brendonu, rekao si da je bolje da ti je sin na**oman, nego gej jer za jedno ima lijeka, a da je za drugo samo pištolj – dobio je Fetić još jedno pitanje.

– To je moje mišljenje o pederima – odgovorio je Fetić bez trunke blama.

– Kako možeš tako da pričaš? Sa mnom pričaš, ovo je čista homofobija – zamjerila je Matora.

– Žene mogu da razumijem, muškarce ne, sin da mi je to, odrekao bih se. Za mene je to bolest – nastavio je da priča Edo bez trunke srama.

– U 21. vijeku? – šokirala se Dušica Jakovljević.

– Ne želim ni da sjedim sa ovakvim čovjekom poslije ovoga, ovakvu homofobiju i mržnju. Ti si bolestan. Nije bitno ko je kakve orijentacije, bitna je ljubav. Ako ćemo po karakteru, ti si najveća pe*erčina u kući. Sram da te bude – osudila ga je Matora.

– Postoji zakon za ovakve budale, institucije će reagovati. Ti si bolestan čovjek, ti pričaš da bi se odrekao nekoga? Tebe su se svi odrekli – ubacio se Marko Đedović.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA