TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Golubović je i na imao problema sa tahikardijom, pa je morao da nosi holter koji mu je snimao srce 24 sata dnevno

Iako ima zdravstvene probleme, zbog kojih mu je strogo zabranjeno da se izlaže stresu, Kristijan Golubović se uputio na imanje u Šimanovcima u kom, ruku na srce, malo koji dan prođe bez stresa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ja sam imao koksaki virus jer sam često nosio pancir i vozio blindiran automobil i tu sam ga fasovao. On izaziva miokarditis i godinama sam se borio sa tim – ispričao je nekadašnji robijaš, kako prenosi “Svet”.

– Ja imam hronične probleme, bole me kosti jer su lomljene, izbušene, izranjavane. Kratko i nemirno spavam, imam nesanicu, ali jak sam kao bik, to je bitno. Psihički sam spreman, ne vjerujem da će bilo ko moći da me poremeti, a kamoli zdravstveno uništi.

Preživio sam ja mnogo gore stvari. Izdržaće moje srce i ovu “Zadrugu”. Ovoga puta neću dozvoliti da me šljam i ološ izbaci iz takta – zaključio je Kristijan.

Inače, kako prenosi spomenuti nedeljnik, Golubović je i na “Farmi” imao problema sa tahikardijom, pa je morao da nosi holter koji mu je snimao srce 24 sata dnevno. Često je zbog ljekarskih pregleda izlazio iz rijalitija, što će biti slučaj i u ovoj sezoni.

Podsjetimo, nedavno je jedan zadrugar iznio tezu da je cijeli sukob između njega i Stanije Dobrojević insceniran.

(Espreso.rs)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA