TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Edis Fetić progovorio je o odnosu sa Draganom Mitar, a isplivale su nove tajne koje niko nije znao.Edo je rekao da nema kome da se pravda i da je završio vezu sa Draganom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

-Prosto mi je više nebitno, toliko sam se lažurija naslušala, nisam sigurna ni da li on sebi vjeruje šta priča. Nek stvari su se poklopile kada je bio poligraf, kada se ispostavio da su imali s*ks u augustu, prosto mnoge stvari su se podudarile, više ne znam ništa da mislim. Kada izađem napolju, vidjeću šta je tačno. Mnogo loših stvari je radio, dolazio je u Beograd, a cijela porodica je bila u istoj zgradi. Naime, desilo se taj dan da smo se zamoli svi sreli, oni su porodično dan, dva noćili, prije odlaska na ljetovanje. Te iste noći otišla smo restoran, umalo smo se sreli u istom restoranu. Sada, pošto smo sada u istom naselju, možda ćemo se ponovo sresti u istom naselju. Noć prije nego što sam ušla u rijaliti, on je ostao da spava u mom stanu– prepričavala je Dragana.

-Ovo je još jedna Draganina laž, mi smo se vidjeli na Novom Beogradum Zilha nije bila tamo. Nećemo se ti i ja više sretati u životu, a kamoli u istom naselju. Nećeš me više vidjeti– dodao je Fetić.

Izvor:Pink

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA