TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Podigla se ogromna prašina kada je isplivao snimak na kojem Luna Đogani obožavateljka Luni Đogani daje 200 eura.

Međutim, sada je isplivalo još nešto.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Bivša zadrugarka je objasnila da je taj snimak nastao na jednom njenom nastupu prije nekoliko mjeseci, te da je tada dobila razne poklone od fanova, ali jedna gospođa je insistirala na tome da joj da novac, kako bi ona kupila ono što želi.

Međutim, nije novac jedino što Luna dobija.

Sada se pojavio još jedan snimak na portalu Pink.rs na kojem je Luna sa obožavateljkom, te pozdravljaju još neke od njih, a ona nabraja šta su joj te žene kupile.

Između ostalog, kako je gospođa u snimku otkrivena, jedna obožavateljka je Luni poklonila, ni manje ni više, nego crni escajg! Đoganijeva je u snimku pokazala da zna o čemu se radi, te da joj se taj poklon svidio i priznala da ga redovno koristi.

Izvor:SD

OVAKO JE BRENDON IZGLEDAO PRIJE SVIH OPERACIJA, PRAVA FRAJERČINA, ŽENE SU LUDJELE ZA NJIM: Deformisao lice skroz, niko ne vjeruje da je to ON

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Branislav Radonić, Brendon, rijaliti učesni, objavio je fotografiju od prije 15 godina, tako da njegovi pratioci na društvenoj mreži mogu vidjeti kako je izgledao prije svih zahvata na licu. TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA – Ja prije 15 godina – napisao je rijaliti učesnik.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA