TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pobjednica “Zadruge” Iva Grgurić navodno je prije nekoliko godina u Turskoj hirurški smanjila bradu i vilicu, a zbog komplikacija od ovog hirurškog zahvata umalo nije dobila sepsu i ugrozila život.

– Ona se dugo mučila sa kompleksima koje je imala zbog izrazito izbačene vilice i željela je da to riješi odlaskom kod najboljih hirurga. Po preporuci je otišla u jednu kliniku u Turskoj u Istanbulu i platila hirurški zahvat na ortognatskoj hirurgiji gde se ispravljaju deformiteti vilice.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tom operacijom se sijeku i kosti u predjelu blizu zuba, a zubi su povezani sa limfama i direktno kroz krvotok može doći do prodora bakterija i upale koja izaziva infekciju, što se, nažalost, desilo i Ivi. Taj zahvat ju je koštao preko 10.000 evra – otkriva za “Rijaliti” sagovornik upućen u Ivinu operaciju, koja je umalo nije koštala života i dodaje:

– Osjećala je utrnulost u donjoj vilici, a najviše je brinula rana iz koje je curila tečnost bledunjavožute boje za vrijeme tog postoperativnog perioda od dva mjeseca.

Na pregledu kod maksilofacijalnog hirurga dobila je terapiju i jake antibiotike, a njen oporavak trajao je mjesecima. Nadutost se s vremenom povukla, a jedna strana usne joj je bila blago asimetrična. Ljekari su joj objasnili da, kao i kada vadite umnjak, postoji opasnost da povrijedite nerv koji poremeti reflekse, pa može da dođe do privremene paralize dijela face – prenosi “Rijaliti”.

Izvor: Srbija danas

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA