TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pobjednica ,,Zadruge 3″ Iva Grgurić, Filip Đukić i Lepi Mića bili su sinoć gosti na Pink.rs.

Podsjetimo, Iva je tokom boravka u ,,Zadruzi 3″ ispričala je svoju životnu priču sa mnogo starijim Marijanom Šarićem, te je iznijela tvrdnje da je od njega doživjela na kraju neugodne situacije, pa sve do toga da je preživela čak i nasilje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Svašta se piše, priča se da sam bila na jahti i da je bilo seksualno opštenje. Ja sam ispričala istinu i imala sam hrabrosti da ispričam sve i kako sam ja doživela i proživjela, traumatično. Ja sam ispričala površinski, gdje su isplivali neki dokazi šta sam vozila i to je upakovano kao da je meni bilo divno i krasno.

POČEO DA ŠUTIRA PO STUDIJU, HAOS UŽIVO U PROGRAMU: “Svima ću reći s kim si SPAVALA”, FILIP u šoku! IVA SE TRESE

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Milan Milošević je sinoć ugostio Ivu Grgurić, Filipa Đukića i Lepog Miću u emisiji “Zadruga – narod pita”. Njih troje su odgovarali na pitanja koja zanimaju gledaoce. Nakon uključenja gledateljke koja je podržala Ivu u studiju je nastao haos.

Ali ti si Iva rekla da te je majka podržala? – podsetio je voditelj Milan.

Jesam, ali ja ne znam zašto da pominjem opet – rekla je Iva.

Zato što pričamo o Zadruzi, tamo si to govorila! Ti si svjesno išla da praviš haos, zato sada opravdaj to! Vi ste sve govorile da nema šanse da se zaljubite, sve! Zato sada moraš da odgovaraš ljudima. Šta je tebe Zola sad auvredio? – urlao je Lepi Mića.
Ne kažem da je on mene uvrijedio, ti si me vređao – uzvratila je Grgurićeva.

Ti si mene povrijedila rečenicom da ti se može! Zapamti, neće ti biti dobro, to je emotivno poniženje! Ti si podla, pokvarena i zla! To si ti! Sram te bilo! – nastavio je da urla Mića.

Mene moja majka voli i oprašta mi sve što sam rekla i da me razumije što sam sve to rekla i ona je rekla da je bio mnogo pritiska na njen račun, ali da je uspjela sve da prebrodi – dodala je Iva kroz suze.

Ma ti sada plačeš na silu! Ti treba da odgovaraš narodu! Više mi je do ovdje da ovakvi pobeđuju! – odbrusio je Mića.

Ja se sjećam svage što sam govorila, mene moja mama razuijme i voli me i znam da trenutno gleda ovo i da me podržava u svemu što radim i da jednostavno, to je tako trebalo da se desi, da bih bila jača osoba. To je moj moto, sve se dešava sa razlogom – dodala je Iva.

A onda je prikazan i snimak kako je o tome raspravljala sa FIlipom:

(pink.rs)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA