TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Dragana Marinkovića Mace, sinoć u emisiji “Narod pita”, imaju bivši učesnici “Zadruge 3”, Jelena Pešić i Gagi Đogani.

Maca je pitao svoje goste kakvi su im utisci nakon “Zadruge 3”, kakve pohvale i kritike dobijaju?

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Meni je neprijatno više da pričam koliko sam prezadovoljna. I samim projektom i svojim učešćem. Prezadovoljna sam i time kako su nas pazili, sve pohvale za produkciju. Prezdavoljna sam komentarima moje porodice i svih onih koji me znaju i ne znaju. Malo jesam zaljubljena, ali ne poznajete ga. Sve moje procjene su bile tačne, dok sam bila unutra. Kad sam sebi dozvolila da se svađam sa Zoricom i Mićom, to su mi moji zamerili. Zamjerili su mi i to što sam imala nervni slom, odnosno kad sam shvatila da ću morati da izdržim. Morala sam da jedem palentu, da bih imala za cigarete. Dobro, to mi je porok, ne mogu protiv toga. Plašili su se za mene kad sam bila tužna i ljuta. Ima dosta uvreda, ima i kritika. Ne stižem od lepih poruka da čitam kritike. To me ne zanima – rekla je Jelena.

– Kad sam izašao, porodica mi je rekla da sam bio dobar u rijalitiju. Ja sam imao neku iskrivljenu sliku. Zadovoljan sam svojim učešćem. Teško mi je bilo da izdržim deset mjeseci – rekao je Gagi.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ono što je iznenadilo sve je jelenino Priznanje da njen dečko nije poznata ličnost i da je izgleda odlučila da ga krije koliko može od medija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA