TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pjevačica Nadežda Biljić je sina Longa dovela iz Valjeva u Beograd u nadi da će mu doktori izvaditi sondu pomoću koje se hrani.

Nadežda je, naime, nekoliko sati provela u bolnici. Ona je u društvu majke Slavice i sina došla u bolnicu oko 10 ujutro, a napustila ju je tek nakon četiri sata. Imala je nekoliko zakazanih pregleda, a Longo je sve vrijeme bio jako nervozan i plakao.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavni razlog njihovog dolaska u bolnicu bio je da njenom sinu skinu sondu pomoću koje se hrani, kao i da provjere kako mu sada funkcioniše jednjak. Bebi je obavljen i pregled pluća, rad srca i još neke kontrole, ali rezultati nisu bili dobri. Doktori su rekli Nadeždi da će Longo još neko vrijeme morati da uzima hranu preko cjevčica. Ona se baš rastužila kada je to čula, jer se ponadala da se dječaku jednjak u međuvremenu razvio i da će konačno moći da jede na flašicu poput svojih vršnjaka, piše Hit Informer.

Kada je završila sa svim pregledima, Biljićeva je u trenerci i sa maskom na licu izašla iz Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj. Dječak je bio u nosiljci, a pjevačicu je u stopu pratila njena majka Slavica. Nadežda je bila neraspoložena, a kada je u jednom trenutku skinula masku, vidjelo se da od brige i neprospavanih noći ima velike podočnjake. Došla je do automobila na parking mjestu, stavila sina na zadnje sjedište i provjerila u torbi da li je sve papire ponijela sa sobom. Njena majka je za to vrijeme sela pozadi kako bi bila uz svog unuka.

Sin folk pjevačice rođen je u šestom mjesecu trudnoće sa svega kilogram i trista grama, zbog čega mu se jednjak nije dovoljno razvio.

Izvor: Blic.rs

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA