TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Iako zvanično nije deo rijalitija “Zadruga 3”, ime Nenada Marinkovića Gastoza se toliko često spominje na imanju u Šimanovcima da se stiče utisak kao da jeste.

Podsjetimo, on je uzrok raskida Lune Đogani i Marka Miljkovića, budući da se novopečeni dizajner naljutio na rijaliti zvijezdu jer je sakrila od njega činjenicu da je bila u stanu nekadašnjeg učesnika “Parova” kada ju je zvao da se pomire.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Printscreen

Cijela ova situacija je eskalirala do te mere da su Luni okrenuli leđa brojni prijatelji, a među njima i sam Gastoz, ali je on, ipak, u toku današnjeg dana osjetio potrebu da se oglasi i stane u njenu odbranu.

-Prije nego što počnete da pljujete tu istu djevojku koja je mene ispljuvala bez potrebe, pokušajte da razumijete i shvatite da trenutno nije ni na nebu ni na zemlji u glavi, a svakako se ne veličate u mojoj glavi ako nju imenujete raznim ružnim nadimcima – poručio je Nenad putem društvenih mreža.

UČESNICA REALITIJA TRUDNA! POTVRĐENO: Uradila 3 TESTA ZA TRUDNOĆU i svi pozitivni, A ON JE OTAC

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Učesnica koja je nedavno izašla iz raskošne vile “Parova” Teodora Čelarević sumnja da je u blagoslovenom stanju. Naime, ona je prije nekoliko mjeseci započela vezu sa Džonatanom Mastorom. TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Golpčići su sa namjerom radili na prinovi, pa ona danas ima sve moguće simptome trudnoće.

– Lako je tovariti magare dok je u blatu, a blato ti ne najavljuje da ćeš u njega da upadneš, jer čovjek da zna da može da padne, on bi sjeo, tako da smo svi isti i svima može isto da se desi!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA