TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zoran Buđić Kobra sinoć je izbačen iz “Zadruge”, a nakon što je napustio Imaginarijum, gostovao je u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević.

Kobra se čak na ulasku u studio rasplakao, a za Dušicu je imao poklon, koji je ukrao iz “Zadruge”. Potom je Dušica imala par pitanja za njega.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Očekivali smo da ćeš biti aktivniji, šta se desilo? – glasilo je pitanje.

– Nisam se nadao da ću tako rano da dobijem pedalu. Fran mi je drug, a njemu je potrebnija kinta, definitivno. Ja sam stariji čovjek. Unutra ima dosta fikusa, koji su prije trebali da izađu – rekao je Kobra.
Potom se osvrnuo na djevojke, i njihov odnos prema higijeni. Rekao je da se zgrozio na aljkavost i na njihovu prljavštinu, potom se Dušica vratila na pitanja za njega.

– Svi su očekivali da ćeš biti ovakav tamo, šta se desilo? – rekla je Dušica.

– Jednostavno, to nisam mogao, bilo je dosta parova, nisam hteo da se zamehram – rekao je Kobra.

Potom mu je Dušica dala papir, na kom će se obratiti zadrugarima, i gdje će nekog od svojih cimera nagraditi titulom “Vođe”. Nakon toga, dotakao se nekih zadrugara, a za Nadicu Zeljković je imao poseban komentar.

– Kijina mama se zaljubila u mene, zbog mene se šminkala, potom mi pominjala da je zaljuibljena u mene. Mala Ivana se zaljubila, ali kasno – rekao je Kobra.

– Mogu da imenujem da su nam dvije jake vjerenice u blagom flertu, Maja i Alen, a ona je mnogo fina, i vidjećemo da li će biti do kraja takva. I Jovana isto, ona flertuje, a Vladimir je zaljubljen u sebe – rekao je Kobra.

Izvor:SD

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA