TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Teške reči!

Zadrugari biraju ko je osoba koja se najviše trudila da impresionira sve zadrugare i gledaoce. Na red je stigla i Milica Kemez.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Mislim da je to Marko Đedović, on se trudi da svakim svojim izlaganjem impresionira gledaoce – rekla je Milica.

– Ja ću izdvojiti Brendona. On je čovek koji se trudi da impresionira i druge. Ja mu skidam kapu za toliko sati provedenih na štiklama. Menja haljine, menja perike. Brine o tome kakva mu je zadnjica, kakve su mu noge. Trčao je do te mere za Orozovićem da ga je doveo dovde – rekla je Anabela Atijas.

– Impresionirala me Jelena Pešić. Svi smo je gledali kao damu sa stilom. Vodila je računa o tome kako sedi. Uspela si da ostaneš dosledna sebi, nisi se spuštala na nivo pojedinaca. Super si pokrila i modrice na kolenima od klečanja. Govorio sam ti da treba da se opustiš. Vremenom si se opustila i dalje vodiš računa o tome kako se oblačiš, kako pališ cigaretu – rekao je Mirko Gavrić.

– Da sam brinuo o tuđem mišljenju ne bih ni bio sa tobom, jer s kim si takav si. Nikola Orozović ima lažno predstavljanje. Mislim da se praviš fin. Vređali su tebe i tvoju porodicu, a ti nisi nikad opsovao – rekao je Mateja.Ja sam protumačila ovo kao da treba da kažemo ko se lažno predstavio. To je za mene Mateja. On se u poslednjem periodu pokazao kao takav. Brendon, Maja, Janjuš, Mima… Rade mnogo stvari zbog rijalitija. Mateja se trudi da impresionira svoje prijatelje i porodicu time što će mene da ponižava. Rekao mi je da mene treba da bude sramota zbog svega što radim. Izjavio je da me pere, rekao je da bi imala s*ks sa Mensurom njemu iz inata. Kako se kotira mišljenje napolju tako se i njegovo mišljenje kotira – rekla je Tara.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA