TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kristijan Golubović, višestruki zatvorski povratnik, a aktuelni zadrugar, prije dva dana se pred milionskim auditorijumom zarekao da će ubiti Staniju Dobrojević, te da je spreman da zbog tog djela ide u zatvor.

– Zaklinjem se u svoje dvoje djece, ubiću Staniju lično ili preko svojih ljudi ako mi se iskreno ne izvini što mi je spomenula dejcu! Ubiću je, pa makar po cijenu da idem na robiju i provedem 40 godina tamo – rekao je za crnim stolom Kristijan Golubović, dok su ga ostali zadrugari gledali u šoku i nevjerici.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kriminolog Zlatko Nikolić kaže za „Alo!“ da ove prijetnje nisu naivne, te da nadležni organi moraju da reaguju.

– Ako mene pitate, on je već trebalo da bude uhapšen. Već nedjelju dana priča zadrugarima u kojim je sve kriminalnim radnjama učestvovao, kako ima pancir, pištolj, obezbjeđenje… Tada je još tužilaštvo trebalo da reaguje i da uđe i uhapsi ga! – kaže Nikolić i dodaje:

– Odakle njemu pištolj?! On je povratnik s kriminalnim dosijeom i nema nijedan osnov da legalno posjeduje oružje – objašnjava za „Alo!“ kriminolog.

– Da li je on lažovčina ili ne, treba sud da utvrdi, ali on za sve izrečeno mora da odgovara! – ističe kriminolog Zlatko Nikolić za „Alo!“.

Dok je Kristijan govorio kako će da likvidira Staniju, ona se iz Amerike oglasila na svom Instagram profilu. – Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno prijeti smrću. Prije pet godina me je isti taj čovjek javno reketirao, cijela zemlja je to gledala i ćutala. Niko reagovao nije?! Sad mi javno prijeti smrću! Državo, reaguj! Dosta više! – napisala je Stanija i dodala: – Apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nijemi, već da reaguju! Ovo nije rijaliti, ni šou-biznis, ovo je moj život i meni je javno zaprećeno smrću! – završila je Stanija.

(ALo.rs)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA