TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ljupka Stević postala je glavna tema medija, nakon što je svom oženjenom dečku generalu Dragiši Simiću, sa kojim je bila 10 godina u vezi napravila skandal, nakon što je saznala da “ima ljubavnice koje vodi na svoju vikendicu na Avali”, a zatim su uslijedili klipovi unakaženih automobila.

Pjevačica je prilikom oglašavanja za domaće medije istakla i da ona nije uništavala kola i da ih je zatekla takve kada je došla po svoj novac, a onda i ispričala da je za ljubavne afere generala otkrila uz pomoć prisluškivača. Njoj je nakon svega određena zabrana prilaska generalu Simiću.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ljupka je nakon ovog skandala dobila ponudu da uđe u trenutno aktuelnu sezonu rijalitija Zadruga, a kako kaže izvor, njoj je za to ponuđena dobra lova.

“Simić je pored Ljupke imao toplinu, dom i ljubav. Ona pored njega muškarca i finansijsku sigurnost. Ipak, kod Ljupke je bila presudna ljubav. Zato i nije razmišljala kada je raskidala ovako burno i na sva zvona. Odmah nakon skandala usledio je poziv od Pinka, u kome su Ljupki ponudili novac koji bi malo ko dobio”, ispričala je pjevačica bliska Ljupki za “Srpski telegraf” i dodala da Ljupka nema svoj stan, da je živjela u stanu generala Simića, da joj je ovo odlična prilika, kao i da je dobila ponudi i od produkcije Parova, ali je odbacila, jer je suma znatno manja.

Ovim povodom oglasila se i Stevićka koja je rekla da je i ranije dobijala ponude da uđe u rijaliti programe.

“Ja da sam htjela da uđem u Zadrugu 4, mogla sam, imala sam poziv, kao i iz Parova, također. Odbila sam sve. Sada na cijelu moju situaciju i dalje stojim pri stavu da nisam osoba za rijaliti. Nisam skandalozna. Stabilna sam i primirena osoba. Ovo je bila moja žuta minuta. To se desilo, jer sam mnogo voljela i bila sam razočarana i povrijeđena”, rekla je Ljupka.

Izvor: Mondo.rs

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA