TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Luna Đogani gostujući u jednoj emisiji otkrila je da u četiri zida – Marko ima glavnu riječ.

Naime, njen kućni ljubimac njega i te kako sluša, a ona mu je to čak rado i prepustila kao zadatak.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Da li je Marko gledao one klipove od 14. februara? Kako reaguješ na to što se Loli prikloni više Marku nego tebi?” pitala ju je jedna gledateljka.

“Jeste, odmah sam mu pustila, sve je odgledao. Malo mu je bilo neprijatno što je plakao… Ja sam se razmazila, ali Marko je autoritet! Kad drekne onda, veći je autoritet veći nego ja”, našalila se Đoganijeva u “Zadruga, narod pita”, kada je otkrila i svoja tri omiljena trenutka sa dečkom na rijaliti imanju u Šimanovcima.

“Najljepša mi je bila mjesečnica, od toga se napravilo loše, ali jela mi se ta hrana, nema veze što je bila Ermina ili nije.. Ali definitivno ti neki naši razgovori u krevetu, kada pričamo o našim planovima, putovanjima… Neka bude, neka bude, ovaj, svaki put kada je htio da pleše sa mnom”, ispričala je ona, koja se, inače, usred emisije slomila govoreći o majci Anabeli.

“…Fali mi samo da je zagrlim. Fali mi stalno, ne znam šta bih joj rekla. Fali mi samo glas da je čujem. Ne bih voljela da je čujem nesretnu, voljela bih da mi kaže da je dobro, da se lijepo provela, da je pronašla mir. Fali mi da podijelim i za moje zdravlje i za sve stvari u koje je bila upućena. Rekla sam Marku da sam navikla da mi majka sve rješava… Navikla sam da bude uz mene i da bude: ‘Ej, Lunči, ja ću.’ Došao je trenutak kada sam sama, Marko je tu uz mene, ali ništa ne može da je zamijeni”, pričala je ona u jednom trenutku kroz suze.

Izvor:Kurir

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA