TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Luna Đogani i Marko Miljković pred kamerama imaju buran odnos, a djeluje kako se sve pogoršalo onog trenutka kad je u rijaliti ušla Anabela Atijas.

Pored svakodnevnih trzavica Luna je otkrila da nakon rijalitija želi da se uda za Marka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Mi se zaista volimo, ali nam drugi stvaraju probleme i ne daju nam da budemo srećni. Uvijek se neko miješa i uvijek mora neko da nam soli pamet. Nas niko neće rastaviti, pa ni moja majka Anabela. Za Vaskrs imam samo jednu želju, a to je da se strasti smire, da sve bude dobro i da Marko i ja cijeli život provedemo zajedno. Mislim da je naša veza dosta ojačala i da smo spremni da je krunišemo brakom, što ćemo i uraditi nakon rijalitija. Nadam se da će moja mama uvidjeti da greši i da će se situacija između nje i Marka srediti jer to mi je još potrebno za potpunu sreću – rekla je Luna, a Miljković se nadovezao:

– Ja Lunu mnogo volim i ona je djevojka s kojom želim da budem. Imali smo velike probleme i još ih imamo, ali se nadam i evo na Vaskrs želim da se ti problemi riješe. Nekako vjerujem da ćemo Anabela i ja ispeglati odnose i da će ona shvatiti da ja njenoj ćerki želim samo najbolje. Spreman sam da živim s njom i da sutra imamo i djecu. Zbog svega toga je bitno da Lunina majka i ja budemo u dobrim odnosima. Trenutno je loša situacija, ali vjerujem da će jednoj majci uvijek biti na prvom mestu ćerkina sreća, te da će popustiti i da ćemo mi na kraju biti jedna srećna porodica.

(Republika.rs)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA