TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Luna Đogani i Marko Miljković razgovarali su o čestitkama koje je Jelena Pešić dobila za rođendan od svojih prijatelja u kojima je, između ostalog, u više navrata pozdravljan Marko Miljković zbog čega se Đoganijeva zaplakala.

– Sve sam izgubila i prijatelje i sve – plakala je Luna, na šta je Miljković odmah odreagovao.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Kakve veze ja imam sa time?

– Ne treba ti više ništa da kažeš, bolje da ćutim – dodala je Đoganijeva.

Printscreen

– Šta ja da kažem? Meni nije normalno šta rade ljudi oko tebe, šta si ti toliko uradila? Ali okej, možda je to normalno za njih, ne znam. Šta bih ja morao da uradim da me neko od mojih bližnjih zamrzi – govorio je Marko, dok mu je Luna prebacivala da je u rijaliti ponovo ušla upravo zbog njega. .

– Ja sam zbog tebe ušla ovde, nisam očekivala da će se sve ovo izdešavati – tvrdila je.

– Pa ti kriviš mene za to? – pitao je Miljković.

– Prebacuješ mi neke gluposti stalno – istakla je zadrugarka.

– Ne razumem te ljude stvarno, kako te ne kapiraju da si tri godine ovde. Neka oni dođu jedan dan ovde da vide kako je, znaju kroz šta si sve prošla, ako te vole, trebalo bi da razumeju. Niti mogu da se mešam, niti mogu bilo šta da kažem, to su tvoji ljudi, tvoja porodica. Samo se reaguje na tvoj bezobrazluk, a niko ne razume da si ti ovde. Ali okej, stišaće se strasti kada ti izađeš odavde – smatrao je zadrugar.

– Nema šanse – bila je sigurna Luna.

– Moraju! Nekada će morati da se stišaju strasti! Molim te nemoj da izgovaraš neke teške reči, nije još sve izgubljeno – th+ješio je Lunu Marko.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA