TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Atijasova je iskreno odgovorila na pitanja o svojoj majci!

Noćas su gosti u emisiji “Zadruga – narod pita” bili Anabela Atijas, Miljana Kulić i Stefan Karić. Tom prilikom voditelj je upitao Anabelu da li je ispratila uključenje njene majke Jadranke Polutak u ovu emisiju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Hoću da demantujem da je moja majka držala “lajv”, ona to ne zna da uključi. Postojao bi neki snimak. Moja mama se po prvi put oglasila za 25 godina koliko sam na estradi. Gledala sam da je ne informišem o svom životu, ona se ljuti, kaže da je znala da bi me na silu odvela u Švedsku. Ona ima potrebu kao i ja za Lunu, ćutala je dostojanstveno.

– Podržavala je unuku. Kada sam ja izašla iz grupe, ona nam je pomogla, i meni i djeci, kada nismo imali šta da jedemo. To je baka koju je unuka hvalila i svojoj ljubavi iz “Zadruge 1”, pričala da će ga voditi tamo da ga oporavi. Ona se javila o tome da ispriča o nama, nije potrebu imala da se gura javno. Neistine su da sam ikad digla ruku na svoju majku. Uvijek sam imala strahopoštovanje, uvijek mirno stojim ispred nje, nikad je nisam prodala i izdala. Baka je stara žena, Luna ni ne zna da je operisana dva puta ove godine. Ona se na svoj način bori za svoju djecu kako misli da je ispravno. Svi smo u pravu u svojoj realnosti. Mama je uvijek bila uz mene kada mi je bilo najteže. Ja sam shvatila da sam ja u cijeloj priči izgubila bliskost sa majkom, pojeo nas je rijaliti. Meni moja mama kaže da me je tek sad upoznala do kraja – rekla je Anabela.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA