TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Alen Hadrović, poznati ugostitelj i fatalni zavodnik napravio je havariju ulaskom u Zadrugu 4.

Naime, ovaj zadrugar je prosao kroz medijski linč nakon sto je isplivala fotka gdje se navodno ljubi sa Zerinom Hećom te je shodno tome optužen da je on krivac za raspad njene veze sa pjevačem Dadom Glišićem, a samim tim da je akonto te priče ušao u Zadrugu 4.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

HRVAT SE PRIJE 8 GODINA SLIKAO SA OVIM DJEVOJČICAMA: Odlučio ih je potražiti PONOVO, a kad je vidio kako sada izgledaju… (FOTO)

Broj jedan za kiosk – Novi.ba. Vaš izvor informacija.

Hadrović je te navode žestoko negirao, ne želevši da uputi ijednu ružnu reč protiv Hećove, kao što to ne bi uradio ni protiv jedne druge djevojke, tvrdeći da je on džentlmen, te da šta god se i dogodilo od njega se neće saznati. Alen je takođe u Zadruzi otkrio da ima i razne video zapise od strane Zerine koji bi mogli poslužiti u njegovu korist, ali da ih neće iskoristiti.

Ušao je kako je on tvrdio kao slobodan momak, koji želi da se zaljubi i osnuje porodicu, ali je zaboravio jednu bitnu stavku da je on zapravo zauzet i da ga napolju čeka devojka Anastazija koja je profesionalna i uspešna manekenka koja je radila ozbiljne kampanje, piše Republika.rs

View this post on Instagram

Aj pa kad izadjem, znaš priču! ?

A post shared by ???? ???????? (@alenhadrovic_official) on

U prilog tome postoje i činjenice i izvesna fotka na njegovom instagram profilu sa posvetom upravo toj devojci. Preko izvora bliskog njemu mediji u Srbiji su potvrdili da je u vezi sa manekenkom i da su se dogovorili da ga čeka.

Postavlja se pitanje šta želi da postigne vezom sa Majom, a Anastaszija ga vani čeka.

(Republika.rs)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA