TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Iskreno su pričali o svom odnosu.

U toku je posljednja emisija “Sprrrdnja” koju vode i uređuju Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš. Prva gošća im je Maja Marinković.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Mislim da zbog tih nekih psovki i svađa ja ne bi trebalo da pobijedim. Ja to u naletu bijesa kažem i uradim. Ali svoj cilj sam ostvario, a bio je da dođem do finala – rekao je Karić.

Ja bih nju (Maju) bih stavio u sam vrh. Ona se ne rađa dvaput. Koliko god da se mi svađamo i sve, ona je top. Ona se dala iskreno i 100%. Dosta ima tu nekih stvari sa kojima ne može da se funkcioniše. Svađe je ona uvijek pokretala. Ja znam da ona mene voli, ali toliko me dovede do ludila – rekao je Janjuš.

U pravu je, slušala sam sve. Jesam ja jako čudna osoba, imam mnogo mana. Energična sam, ali eto, izlazimo danas-sutra – rekla je Maja na početku svog gostovanja u radio emisiji.

Ja sam 100 puta rekao da nemam povjerenja u nju. Eto, ta zadnja žurka, ona kaže da su svi bolji od mene. Ja mislim da se ona meni neće javiti kad izađemo. Toga se malo i plašim. Ne znam kako će biti i šta će biti, kako će se ponašati napolju. Ovako ako se bude ponašala sa bilo kim, to neće biti dobro. Da je ona udata, a ja momak, ja se ne bih ponašao kao ona nikad – rekao je Janjuš.

Samokontrola je jako bitna, a to se godinama stiče – rekla je Maja.

Rekla sam da stvarno ne smatram da treba da pobijedim. Napravila sam stvar koja nije za ponos i što je jako ozbiljno s obzirom na to da smo ušli u odnos, a znala sam da je oženjen. Ne može čovjek da upravlja svojim emocijama. Mislim da su neki ljudi pravili manje greške nego ja, a opet su lošije prošli nego ja. Stvarno sam u ovom odnosu 100% iskrena. Stojim iza toga što sam uradila – rekla je Maja.

Sve to stoji, Majo, ali ja nemam poverenja u tebe – rekao je Janjušević
Milica Kemez je u jednom trenutku uletjela u studio.

Ja sam došla jer stalno pominjete životnu priču, pa sam se osjetila prozvano. Ja sam ušla sa teškom životnom pričom, ali sam isto doprinijela svojim učešćem u ovom rijalitiju. Od prvog dana od kad smo ušli, o nama se sve zna. Drug stvar kada neko od svojih postupaka koje ovdje uradi od sebe pravi žrtvu – rekla je Milica.

Nisam te ni spomenuo, a ti meni da sam ja žrtva. ‘Ajde napolje, niko te nije zvao – rekao je ljutito Janjuš.
Detaljnije o tome pogledajte u video-snimku u nastavku.

Izvor: Pink.rs

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA