TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Bivši ljubavnici Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš i Marko Đedović večeras odgovaraju iskreno na sva pitanja publike u emisiji “Zadruga – narod pita”.

Voditelj Milan Milošević je upitao Janjuša da li je razgovarao sa svojom suprugom, a onda je i Maja ponovo ispričala detalje njenog razgovora sa Enom Janjušević.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Pričali smo, ali eto, ne želim da iznosim detalje, neću da pričam o njima, moraš da popričaš, ali neću iznositi šta smo pričali – rekao je Janjuš.

– Čula sam se sa njegovom ženom. Ostala je u šoku kad sam je pozvala, ja sam je zvala kad sam se posvađala sa njim. Okrenula sam je… Nisam bila neprijatna, ja sam se izvinila, rekla sam da sam sa njim, da smo bili intimni, da je bio kod mene u stanu, tada smo se posvađali, završili smo. Nisam je čula najbolje jer smo pričale u glas. Ona je pitala odakle mi broj, da nema potrebe da je zovem. Ja sam je zvala, imala sam potrebu to da joj kažem. Trajao je razgovor 20 sekundi – ispričala je Maja.

– Ja sam bila u odnosu sa njim apsolutno iskrena, to su svi mogli da vide, prošlo me je, nema potrebe da se vraćam na to, želim da se posvetim svom životu, to je to. Ne mogu da volim nekog ko me je povrijedio, ali emocije se nisu ugasile. Vremenom će se ugasiti – dodala je Marinkovićeva.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA