TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Portal Pink.rs došao je u posJed snimka na kom se vidi da je Marko Janjušević Janjuš zajedno sa ženom i Kćerkom u šetnji, te da šopinguju kao prava porodica.

I ovo ne bi bilo ništa čudno da Ena, Markova žena, nije njemu na superfinalu treće sezone “Zadruge” preko brata poručila Janjušu da ne dolazi kući, te da će se čuti kroz nekoliko dana kako bi popričali oko razvoda zato što ju je on javno prevario sa Majom Marinković u Zadruzi.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Oni su odmah kontaktirali Maju, koja u prvom trenutku nije mogla da priča, a nakon nekoliko minuta se javila i odgovorila sledeće.

Rekao mi ja da samo moraju da funkcionišu zbog Krune, da nisu ponovo zajedno, da ga ta priča ne zanima… Izvini, iznervirala sam se, rekao mi je samo da moraju da funkcionišu normalno zbog Krune, da mu ne pada na pamet da se mire. A i ovaj snimak… To je snimljeno danas? Da, pa rekao mi je, okrenula sam ga čim mi je stiglo to (snimak), kaže da to nema veze sa životom niti planira da se miri, vodili su dijete zajedno i to je to – rekla je Maja, a na pitanje da li su se Janjuš i ona vidjeli, ostala je misteriozna:

To ne mogu sada da ti kažem, to ću ti reći u subotu, imam neke svoje razloge… Nadam se da me razumiješ zašto – zaključila je Maja.

Pogledajte snimak Janjuša i Ene na linku ispod:

JANJUŠ PONOVO SA ENOM! BUM VIJEST: Snimili ih zajedno, POGLEDAJTE ŠTA RADE, KAD MAJA VIDI SNIMAK POLUDJET ĆE (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš javno je prevario svoju suprugu Enu sa Majom Marinković u Zadruzi. MENSUR AJDARPAŠIĆ JE OŽENJEN? ISPLIVALE ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE: Mina ništa nije znala, kad vidi OVU LJEPOTICU neće joj biti dobro Maneken i fitnes instruktor Mensur Ajdarpašić skrenuo je veliku pažnju na seb

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA