TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Veza Monike Horvat i Jovane Tomić Matore svakodnevno napreduje. Iako je Monika prije samo par dana rekla da želi da razmenjuju nježnosti na previše očigledan način, to se promijenilo, pa se one ne ustručavaju.One su razmijenjivale nježnosti u Bijeloj kući, pred svima. Ljubile su se i mazile, a potom su pala neka priznanja.

– Žensko sam i jako mi prija nježnost koju dobijam od tebe! – rekla je Monika.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– A kakve su bile prethodne tvoje veze? – pitala je Matora.

– Tanke, što se toga tiče, iskreno da ti kažem – odgovorila je Monika.

Prije ulaska u Zadrugu, Monika je ovo rekla o sebi:

– U oktobru prošle godine diplomirala sam na Stomatološkom fakultetu te sam po struci doktorka stomatologije. Međutim, kako je moj fakultet izrazito dugo trajao, odlučila sam da se odmorim i neko vrijeme baviću se stvarima kojima prije, zbog obaveza na fakultetu, nisam mogla, a to su putovanja, Instagram, pa i rijaliti šou, u koji sam pozvana. U slobodno vrijeme treniram, volim da jašem, plivam, a ponekad znam i da zapjevam na nekoj rođendanskoj zabavi. Sumnjam da bi ičija porodica i bila sretna kad im dijete ode u takvu pustolovinu. S obzirom na to da sam dugo studirala, jer faks traje šest godina, a malo sam i produžila, naravno da moji očekuju da radim u struci, a ne da se provlačim pred malim ekranima u rijalitiju. Međutim, kad su se oporavili od šoka i pomirili se s mojom odlukom, sad me podržavaju, kao što su me cijeli život podržavali u svim mojim “ludostima”. Ne bojim se reakcija mojih bližnjih jer oni koji su mi bližnji znaju ko sam i što sam, kakve su moje reakcije, te će razumijeti zašto sam u kojem momentu kako reagovala- rekla je Monika i nastavila:

– O intimnim odnosima u ‘Zadruzi’ nemam mnogo šta da kažem osim da smatram kako to nije za javnost, međutim svako odlučuje za sebe te nikoga ne osuđujem, ali što se mene lično tiče, nikad – rekla je ona.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA