TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U Bijeloj kući u toku emisije “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem”, tema za crnim stolom je odnos Jovane Tomić Matore i Monike Horvat, a Milan je počeo od Matorine izjave da je Monika baš lijepa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Podsjetimo, Matora i Monika danima nisu u vezi. Matora ne želi da dođe do pomirenja, a Monika tvrdi da je zaljubljena i dalje.

-Lijepa je, i večeras je lijepa. Nervira me kad nosi naočare, bila je lijepa na pitanju novinara, vidim da je moja kritika da se šminka i sređuje urodila plodom. Nadam se da će se odljubiti i zaljubiti. Sve više me kao osoba razočarava. Vidim još nešto, što ne mogu da komentarišem dok se ne uvjerim. Ispada da sam je navela da se zaljubi u mene. Za Cara sam joj rekla da treba da ga podrži, on je neko sa kim je ona porasla – rekla je Matora.

Milan je upitao Paulu Hublin, da li nova zadrugarka Hana Rodić ima neki uticaj na hladne odnose Matore i Monike, a onda su svoje komentare iznijeli i Hana i Marko Đedović.

-Nisam bila uključena u tu priču šta je Hana govorila Moniki. Jedino što smo prokomentarisali jeste da će Matora ispasti krivac, a ona žrtva – rekla je Paula.

-Sviđa mi se neko drugi, ne želim da ispadam skot – rekla je Matora.

-Monika ne bi mogla da se odupre svojim osjećajima, Monika je izjavila ljubav Matoroj, ili je bila folirant tad, ili sad laže – rekao je Đedović.

-Nema potrebe da raspravljam o ovoj temi – rekla je Monika.

-Iskomentarisale smo nekoliko puta. Rekla sam joj da pusti vrijeme, ako je suđeno, suđeno je. Sa obje sam okej, nije moje da ih mirim – rekla je Hana.

-Ja bih i Hanu i Moniku složila kao metar drva – rekla je Matora.

Izvor:Pink

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA