TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Jovana Tomić Matora brzo je zaboravila, čini se, svoju veliku ljubav Sanju Stanković. Iako je na sva zvona govorila da joj je ona bila nešto posebno i da će je uvijek voljeti, izgleda da joj je trebalo, ni manje ni više čitavih šest dana da se zaljubi i započne romansu sa drugom djevojkom.

Naime, sinoć su u rijalitiju između Matore i Monike Horvat prvo pali zagrljaji, te poljupci i na kraju je veče kulminiralo njihovIm maženjem pred spavanje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Mnogi ukućani uveliko komentarišu da nisu znali da je Monika okrenuta ka ženskom polu, dok neki ipak sumnjaju da sve radi zbog rejtinga i ne bi li možda Žanu napravila ljubomornom.

Bilo kako bilo, svi su očekivali Sanjinu reakciju i hoće li ona prokomentarisati cijelu situaciju. No, ona izgleda, ne mari mnogo za dešavanja u Bijeloj kući. Trenutno je na odmoru u Dubajiu, uživa i živi punim plućima. Tako je pored obilaženja mnogih znamenitosti i druženja sa delfinima odlučila i da ode na planinu Džebel Džais i upusti se u adrenalinsku avanturu.

Naime, radi se o najdužem ziplajnu na svijetu dugom 2,8 km. Sanja je pomenuti snimak podijelila na svom Instagram profilu, a njeni pratioci su oduševljeno komentarisali njen potez i hrabrost.

Stankovićeva je u jednom delu snimka na čas podigla šake, te su se prvobitno mnogi zabrinuli da su joj krvave i da se povrijedila, ali su ubrzo odahnuli vidjevši da je riječ o tetovaži kanom koja se skida poslije nekoliko nedjelja.

Da li će Sanja ovih dana ipak prokomentarisati vezu svoje bivše djevojke, ostaje nam da vidimo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA