TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Mensur Ajdarpašić osvojio je treće mesto u “Zadruzi”, koja je sinoć zvanično završena, a odmah po izlasku iz imaginarijuma bacio se u zagrljaj svojoj djevojci Mini Vrbaški.

Iako se prvobitno mislilo da je Mensur po završetku superfinala otišao kod Mine u Inđiju, ona za Pink.rs otkriva da to nije istina, ali da je tačno da su noć proveli zajedno.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Nismo kod mene, negde smo malo sklonjeni od svih. Hoćemo malo da se osamimo, da ne idemo među ljude. Mnogo se volimo, tek smo shvatili kad smo se razdvojili koliko nam je teško da budemo razdvojeni – kaže Mina, dok Mensur dodaje:

– Mene su i brat i njegov drug čekali tamo, Mina mi je isto tamo bila… Teško mi jepao taj njen odlazak, iskreno. Oni, moja braća, su daleko odavde, nisu blizu, a neophodno je da budemo blizu Šimanovaca i Dedinja zbog emisija, pa sam otišao sa Minom, tako nam je lakše, a i taman malo da budemo zajedno, da se osamimo. Iznajmili smo apartman.

Pitali smo Mensura i da li je stupio u kontakt sa Mininom majkom Ivanom Vrbaški, koja je bila protivnik njihove veze i žestoko je osuđivala njegovo ponašanje.

– Porazgovarali smo ja i Minina majka, sve je okej. Ništa mi ne zamera, te neke stvari koje su se izdešavale smo rešili da zaboravimo – kaže Mensur, a u prilog njegovim tvrdnjama Mina prilaže poruku koju joj je majka poslala, a tiče se Mensura.

S druge strane, Mina je također u korektnim odnosima sa Mensurovom braćom, koji je nisu podržavali.

Bili smo u kontaktu ja i Ardijan zbog Mensura, zvala sam ga odmah čim sam izašla. Tapriča, netrpeljivost, je malo napumpana, to da mene neko mrzi… Korektni odnosi za sada. Normalna komunikacija između normalnih ljudi, to je sve.

Objasnio sam Ardijanu kako stoje stvari, složio sam se sa njim i to je to. Nisam imao priliku toliko da razgovaram sa njima o Mini, ali u svakom slučaju za sada je okej. Zajedno smo, njima je to sada verovatno jasno.

Mensur u rodni Bar, bar za sada, Minu neće voditi, zbog situacije oko koronavirusa.

– Nismo planirali ništa, kada je to u pitanju. Planirali smo da idemo u Bar, ali ne možemo zbog tih problema na graničnim prelazima. Ne znam šta će da se dešava, još se nisam ni sa majkom čuo, tako da ću reći kad budem nešto više znao.

PINK

Za kraj, pitali smo i trećeplasiranog superfinalistu kako komentariše svoj sinoćnji plasman, ali i Ivinu pobjedu.

Svaka čast svakome, Iva je pobednik, očigledno je tako i to je to… A što se tiče Marka, ne bih previše komentarisao. Ja sam zadovoljan svojim plasmanom, ništa nisam ni očekivao previše… Mene apsolutno nije zanimalo to, bilo mi je bitno da sam živ, zdrav i da se čujem s ljudima koje volim. Znao sam da prvo mesto ne mogu biti, mislio sam da mogu biti drugoplasirani, ali eto…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA