TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Miljana Kulić i Kristijan Golubović nastavili su svoj brutalni sukob, a sve je počelo zato što je zadrugarka otkrila da je Lepi Mića rekao da će uništiti pab zbog količine stvari.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Međutim, Miljana je u jednom trenutku briznula u plač, jer joj je bilo krivo zbog svađe sa Kristijanom.

-Gledaj koliko si ti krme, ja sam mlada djevojka, ti si matora drtina! – odbrusila je Miljana.

-Koliko je tvoj ćale stariji od mene? Kaži koje je godište, 9 godine je razlika između nas. A je l’ velika razlika između nas? Šta misliš da li ću za 9 godine izgleda kao tvoj tata? – uzvratio je Golubović.

-A što vrijeđaš? Ja sam samo rekla šta mi je rekao, ne želim sa tobom da se svađam, jer si mi drag! Ja nisam ušla u rijaliti da se svađam sa tobom, nego da se sprdamo i šalimo – govorila je Miljana kroz suze.

-Moraš da biraš sa kim ulaziš u konverzaciju, dolaziš i provociraš, šta te boli k*rac šta je on rekao? Miću mogu da iselim iz Beograda za 24 časa i da prestane da ima stan u centru Beograda – odbrusio je Kristijan.

Na kraju se tenzija između Miljane i Kristijana spustila, te su nastavili da vode razgovor kao da se ništa nije desilo.

Izvor:Pink

ON JE SINOĆ NAPUSTIO ZADRUGU! IMAO JE NAJMANJE GLASOVA: Favorit otišao kući! ŠOK U BIJELOJ KUĆI

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Prethodne večeri na velelepnom imanju bilo je svega, od smijeha, šale, svađa, do suza. Međutim, jedan zadrugar je i napustio “Zadrugu 4”, odlukom vaših glasova je to bio Vasilije Ilić.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA