TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Miljana Kulić je podsjetila publiku koliko su Anabela Atijas i Luna Đogani bile bliske, a onda “osula” po Luninoj majci.

“Karma je ku*ka. Sve stigne. Pričam o Kiji Kockar. Bog vidi sve. Sjećam se kako je u pozivu rekla da Kija nije uračunljiva, sada se to vraća. A za Miljkovića se slažem sa Anabelom, on je ogroman manipulator, spreman je na sve”, govorila je Miljana, a nadovezala se Anabela:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Moram da kažem da se sada potpuno slažem sa Miljanom. Tada sam željela da stanem uz svoju ćerku, bila je unutra, da bar ima mene. U mojim očima Marko Miljković Lunu čini nesrećnom. Nisam mogla da je zaustavim, ni sa Slobom, ni sa Markom.”

“Smatram da Slobi nije trebalo da se izvinjava, zašto? Povrijedio je dvije žene!”, rekla je Miljana.

“Imala sam potrebu, zbog mnogo ružnih riječi koje sam izrekla. Jeste povrijedio, za to mu se nisam izvinila”, odgovorila je Anabela.

“Karma je kučka. Anabela nije ispala dobra majka. Mogla je da je spriječi. Šta je bilo u četiri zida me ne zanima. Anabela je njih podržala. Moja majka nije ušla u rijaliti da priča tužnu priču, Anabela, prodala si apsolutno sve. Zašto nisi pričala o tome prije 15 godina? Ja ne podržavam nasilje i ne opravdavam Gagija. Tražila si oprost od Kije. Oprosti onda Marku Miljkoviću. Ti si branila Andreju da plaća alimentaciju. Da li ste ti i Andrej u vezi trenutno?”, govorila je Miljana.

“Ja sam javna ličnost 25 godina, ja sam riješila sada da ispričam. Nisu me pozvali da uđem u “Zadrugu 1″. Ja sam sad ušla. Nisam mogla da joj kažem da ću je se odreći. Ja sam duhovna osoba, morala sam da svima oprostim, i da tražim oprost. Njima (Luni i Marku) je sve oprošteno. Ja nisam mogla da se ne bavim svojom ćerkom. Kako sam ja mogla da mu zabranim da plaća? Da, u vezi smo, u vanbračnoj zajednici smo. Nek Bog da svima kako su zaslužili. Neka im oprosti. Nikome nisam poželjela zlo”, rekla je Anabela.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA