TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Mene iskreno ne interesuje više ništa vezano za tu osobu…”

Mensur Ajdarpašić, bivši rijaliti učesnik i superfinalista “Zadruge 3”, oglasio se za portal Srbija Danas, kako bi otkrio detalje razgovora sa Minom Vrbaški pred raskid, te izjavio da mu je Mina navodno “zabila nož u leđa” ulaskom u četvrtu sezonu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

OTKRIVENA TAJNA ALEKSANDRINOG PECE! Već ima jednog sina, ZOVE SE VUK: A evo ČIME SE BAVI PA JE TAKO BOGAT!

Aleksandra Subotić Pecu je upoznala nakon izlaska iz Zadruge. „Aleksandri se on baš svidio, a i ona njemu. Ništa se nije desilo među njima, on čeka da se završi rijaliti i da ona potpuno zaboravi Davida. Peca se bavi privatnim biznisom i veoma je imućan, ima dete iako nije bio oženjen.

– Znaš kako je to bilo, ja sam joj rekao da su me zvali iz produkcije. Rekla mi je: “Nemoj slučajno da si potpisao, idemo zajedno”. I pratila me je sve do vrata. Ja nisam ni čuo ponudu, niti ponudio svoje uslove, odmah sam odbio, jer sam se tako dogovorio sa njom. A vidiš ona je ušla – priča Mensur za Srbija Danas i dodaje:

– Ja imam veliko poštovanje prema produkciji, i ako me pozovu ispoštovaću ih i ispričati sve kako je bilo. Jer moji uslovi su korektni, za sve što sam prošao tamo, sito i rešeto – dodaje Mensur, pa se osvrće i na vezu Mine Vrbaški i Frana Pujasa:

– Ne mogu da kažem da nisam očekivao, a opet i nisam očekivao. Mene iskreno ne interesuje više ništa vezano za tu osobu. Ne mogu da kažem ni da je volim i da sam zaljubljen, bio sam, ali sada me ništa ne interesuje više za tu osobu. Neočekivano mi je jer je noć pre toga rekla da je emotivno još zauzeta (smeh). Želim im svu sreću, ali ne interesuje me ta persona više – rekao je Ajdarpašić za Srbija Danas.

(Srbija Danas)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA