TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić jučer su definitivno stavili tačku na svoju ljubav. Oni su najprije objavili da su raskinuli, zatim da su se pomirili, a onda je Mensur sa svojim Instagram pratiocima podijelio informaciju da su se definitivno razišli.

Mina se sinoć nešto iza ponoći uključila “lajv” putem svog Instagram profila, pa je progovorila o raskidu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Tako mi je kako mi je, šta da vam kažem ljudi… Ne znam šta da vam kažem, čudno mi je, loše se osjećam, u kontaktu sam, zna se šta i kako se dešava. Ima mnogo ljudi koji me pljuju. Mensur nije sa nama, kupa se trenutno, završio je trening. Ne prati me (na Instagramu) jer sam ja njega prva blokirala, to je nebitno, to ne forsiramo – rekla je Mina i dodala:

– Raskinuli smo zbog nekih nesporazuma… Svi koji me ne podnosite, koji me pljujete možete izaći iz lajva ja nemam namjeru da se sa vama raspravljam… Pkesmu radimo naravno, već je spremna, da makar obilježimo tu našu ljubav na neki način.

U njen lajv uključila se i bivša zadrugarka Suzana Ćubela koja je pokušala da je oraspoloži.

– Nemoj da se nerviraš, sad su malo uzburkane strasti, biće bolje, mora da bude… Kako si lijepa… Možda je i bolje da se malo razdvojite, biće sve ok – rekla je Ćubela.

– Da ne ispadne da je neko nekog mučio, da smo se pobili, nije bilo tako, normalno smo se razišli. U kontaktu smo, rješavamo probleme, valjda će da me zove – pričala je Mina.

Printscreen

Ona je za kraj zamolila sve svoje fanove da ne vrijeđaju Mensura.

– Imate pravo da me vređate, sama sam kriva za neke stvari… Ovaj lajv nije interesantan, kad nema Mensura nije zanimljivo… Ja ću samo zamoliti Mensura da ne vrijeđaju Mensura. Hvala svima koji su uz mene i uz nas, hvala vama koji i dalje vjerujete u nas – istakla je Vrbaški.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA