TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Monika Horvat je jedna od zadrugarki iz aktuelne četvrte sezone “Zadruge” koja je i te kako privukla pažnju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ona je ušla sa prijateljem Filipom Carom u Bielu kuću, ali su mnogi pomislili da tu ima nečeg više, pogotovo zbog njihovih rasprava. Međutim, iznenada, Monika je odlučila da se smuva sa Matorom, te sada danima gledamo kako njihov odnos napreduje ili nazaduje.

Kako je i običaj, mediji su popričali sa Monikom prije nego što se uselila u Zadrugu, a ona je tada otkrila da je spontana i opuštena osoba, ali i da sve radi hirovito. Voli da se svađa, jer voli da istjeruje pravdu, ali joj to u životu nije pomoglo, kako ističe, neće šutiti ostalim zadrugarima ukoliko je budu provocirali. Ljubav u Zadruzi može da joj se desi, ali da ne bi voljela da do toga dođe, jer ima predrasudu o rijaliti ljubavima.

Se*sa ispred kamera se gnuša, smatra da je vulgarno, te da joj roditelji nikada ne bi prešli preko toga. Imala je estetske operacije i to usana i nosa, ali kaže da ljudi to ne primjećuju. Njen partner mora biti džentlmen, ne smije povisiti ton na nju, kao i da je mora gledati kao malo vode na dlanu. Za sebe kaže da voli da brblja, da se oko nje uvijek nešto dešava i da ne umije da prešuti ljudima.

Izvor:Pink

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA