TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Vijest koja je prethodne noći šokirala sve jeste da je Gagi Đogani, poznati denser, uhapšen kada ga je policija zaustavila na Pupinovom mostu i kod njega pronašla dvije kesice kokaina. Kako je navodno Gagi tada njima rekao, droga koju je imao kod sebe je za ličnu upotrebu, a ovo je mnogo razočaralo one koji su znali koliko je njemu bilo teško da godinama unazad ne koristi narkotike.

Jedna od onih koja najbolje zna i koja je prošla kroz mnogo loših situacija sa Gagijem zbog njegovih poroka jeste njegova bivša supruga Anabela Atijas. Tokom njihovog zajedničkog učešća u Zadruzi, Anabela i Gagi su iznijeli mnogo toga o njihovom odnosu koji je bio narušen zbog njegovog konzumiranja narkotika, ali i čak kada se pjevačica razvela od njega i udala za drugog čovjeka, a svog sadašnjeg supruga Andreja, njih dvoje su pomagali Gagiju da se riješi loše navike.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Očekivano, mnogi su željeli da čuju Anabelin komentar na cijelu situaciju i Gagijevo hapšenje. Međutim, pjevačica je riješila da ne dodaje ulje na vatru i da ono što misli zadrži za sebe.

– Ne bih ništa komentarisala – rekla nam je Anabela, a na konstataciju da bi mnogi sada voljela da čuju i da sigurno ima šta da kaže, ona je kratko odgovorila:

– Pa bi, ali mi ništa više ne znači – zaključila je pjevačica.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA