TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U nedjelju veče na Pinku počinje nova sezona “Zadruge”. Spektakularno otvaranje počinje od 21 sat uz direktan prenos na najgledanijoj televiziji u ovom delu Evrope. Novi zadrugari spremni su da zabave milione širom regiona, a danas će se oni useliti u karantin gdje će boraviti do početka “Zadruge 4”.

Na imanju ćemo gledati i Tomu Panića, kog domaća publika odlično poznaje. On je upravo u “Zadruzi” našao ljubav svog života, a to je Nadežda Biljić s kojim ima i sina. Nadežda je došla ispred karantina kako bi ispratila svog voljeno, a njih dvoje su pred prisutnima odmah razmejnjivali nežnosti.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Pink.rs

Ovaj rastanak bio je veoma dirljiv, s obzirom na to da se Toma na neko vrijeme odvaja od Nadežde i njihovog sina. Inače, Panić je istakao i kako u Bijelu kuću ulazi da bi mogao svojoj nevjenačnoj supruzi i njihovom nasledniku da obezbijedi novac za što lagodniji život.

Pink.rs

– Super Nadežda reaguje na moj ulazak, imam njenu podršku. Nema potrebe za švrljanjem sa strane. Bilo mi je teško da ih ostavim. To mi i najteže pada, ali ja mislim da će biti sve okej. Mislim da je porodica na prvom mjestu što se mene tiče – rekao je Toma za Pink.rs pred ulazak u karantin.

Jasno je bilo da je njegov odlazak teško pao Nadeždi.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA