TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Rijaliti zvijezda i bivši zadrugar Branislav Radonić Brendon poznat je po ekstravagantnom i ekscentričnom načinu života, o kom vrlo rado priča.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Rad na brodu, rijaliti svađe, ali i urnebesni skečevi su samo dio njegovog estradnog performansa po čemu je on izuzetno poznat. Međutim, zbog svih javnih, ali i privatnih stvari Brendon je odlučio da pronađe izlaz posjetama kod psihijatra, ističući da to više nije tabu tema, ali izgleda da se nešto naglo promijenilo preko noći.

Povodom svojih poseta privatnom psihijatru, rijaliti zvijezda se oglasila i objasnila kako sada stoje stvari.

– Samo sam odjednom poludio u decembru 2019. godine, ušao sam u Zadrugu 3, tamo sam bio lud, a izašao sam napolje još luđii! Pa zvanično sam odlučio da zadržim ovo ludilo i ne stopira ga, otkazao sam psihijatra do daljnjeg – napisao je Brendon.

Izvor:Pink

OVAKO JE BRENDON IZGLEDAO PRIJE SVIH OPERACIJA, PRAVA FRAJERČINA, ŽENE SU LUDJELE ZA NJIM: Deformisao lice skroz, niko ne vjeruje da je to ON

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Branislav Radonić, Brendon, rijaliti učesni, objavio je fotografiju od prije 15 godina, tako da njegovi pratioci na društvenoj mreži mogu vidjeti kako je izgledao prije svih zahvata na licu. TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA – Ja prije 15 godina – napisao je rijaliti učesnik.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA