TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U emisiji ,,Zadruga – Narod pita” uključila se gledateljka koja je iznijela svoje mišljenje o gostima Milici Kemez i Mirku Gavriću.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

-Trebalo je ušutiti ove žene koje se noćima javljaju pokušavajući da Luninu krivicu i propuste prepišu Anabeli. Anabela je doživjela još jednu nepravdu i hvala Mirku što je tako veliki prijatelj. Nadam se da se Anabela neće odreći prijatelja, kao što je Luna to uradila. Da li smatraš da je onih 2000 dinara koje si donio Marku, da je uticalo da on utiče na Lunu da se odrekne prijateljstva? – upitala je gledateljka.

PINK

-Ako je 2000 dinara vrijedilo naše prijateljstvo, onda ne treba da budem tužan zbog toga! Vidjeli ste način na koji je on meni vratio, to je njegov stil, to je svima poznato. Da li je uzrok Marko ili nešto drugo, ja sam siguran da se ona plaši da ostane sama, ona bez ljubavi ne može da funkcioniše. Ona je pucala od samopouzdanja, sada vidimo devojku koja lomi sve po Zadruzi, da će da se ubije i baca tamo. Naučio sam lekciju, onoliko koliko sam sebe cijeniš, tako će nas i drugi cijeniti – odgovorio je Mirko.

Izvor:Pink

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA