TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Miljana Kulić navela je nekoliko zadrugara za koje smatra da su nesposobni, a najviše je komentarisala Mišela Gvozdenovića s kojim je bila budna do ranih jutarnjih sati i šalila se na njegov račun.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

-Smatram da je Šebez nesposoban. On napolju važi za velikog zavodnika, a ovdje ne može nijednu djevojku čak ni da poljubi. Drugi je Kenan, ja sam se zainterosovala za njegov ulazak, a on ovdje ne pokazuje nikakvo interesovanje. Ovako nije loš, baš je dobar čovjek, ali se ovdje nije snašao. Ko mi izgleda najnesposobnije u svakom smislu? Mišel Gvozdenović. Čovjek izgleda nesposobno u svakom smislu. Juče je njegov prijatelj Bojan sakrio sliku, on mu j*be oca, majku, familiju… On je mislio da sam to ja. Nesposoban je za kolektiv, sam za sebe, ne zna gdje udara, samo gleda gde sam ja… Ne gleda gdje sam ja, nego jedva čeka da se posvađa sa mnom – rekla je Miljana.

-Juče Bojan napravio haos, on misli da sam ja. Kad hoda ne zna da li je došao ili pošao. Ja ovog čovjeka vidim samo po dvorištu kako ide tamo-ovako. Možda mene traži? Možda želi da bude bliži apartmanu jer ide samo u spoljni wc. Možda nešto drugo radi tamo – dodala je Miljana.

-Kakva budala – izjavio je Mišel.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo

Izvor:Pink

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA