TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Miloš Marković, novi momak Milijane Bogdanović, učesnice “Parova”, koja se proslavila brakom sa 50 godina starijim Milojkom Božićem, oglasio se i nam pojasnio kako je počela velika ljubav sa Bogdanovićevom kao i da li će ući za njom u “Parove”.

Kako ste se upoznali sa Milijanom Bogdanović?

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Našem prvom susretu prethodilo je prijateljstvo na FB. Susret je bio u jednom užickom kafiću. Već na prvom susretu ona je pokazala raskošnost svoga talenta za zavođenje i dogodila se ljubav na prvi pogled. Ona je divna i ja tome nisam mogao odoliti.

Milijana tvrdi da nkada nije bila srećnija u ljubavi, a kakva je situacija kod Vas?

– Kada se Milijana zaljubi i zavoli, ona to uradi i dušom i tijelom. Srećna je samo kada usreći i sebe i partnera. Ja sam sličan i oboje smo srećni zbog toga. Tu nasu idilu i sreću, prekinuo je ulazak u “Parove”. Ja je volim i mnogo mi je teško što ona tamo pati,piše Srbijadanas.

Da li Vam je smetalo što je toliko mlađa od Vas?

– Ne, razlika u godinama je formalna stvar i ona samo nekim ljudima može da smeta. Nama ne. Mi nemamo razliku u shvatanjima, zajedničkim aktivnostima, s*ksu, ljubavi. Dakle, nemamo razlike i zato smo srećni.

Da li je tačno da planirate zajednički život sa Milijanom u Užicu?

– Ako moja i Milijanina ljubav preživi surove uslove života u rijalitiju, pravićemo planove za dalje. Ja bih to žarko želio i sve ću uiniti da do toga dođe.

Milijani poručujem da izdrži i ostvari želju, da se predstavi na pravi način, kao pozitivna osoba i dobar čovjek. To će biti vrlo teško i ja je u tome potpuno podržavam. Poručujem joj da ću joj biti vjeran i da je neizmjerno volim.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA