TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kontroverzni zadrugar Kristijan Golubović ustao je i izneo svoje probleme tokom porodičnog sastanka, a to je napravilo još veće probleme.

– Ovdje su očigledne dvije, tri, četiri struje i ne trebaju da se nazivaju čoporima. Rekao bih na sve komentare za svakog po nešto. Vlada je primjetio animozitet i u pravu si, ne mogu da te gotivim, ali ne to što priča Marija, da je Stanija razlog. I da sam bio sa Stanijom, kao što nisam, uzmimo kao da sam bio sa njom, ja sam vozio taj Pežo, znamo šta je biti sa nekom djevojkom poslije nekog frajera i da to ostavlja trag, bar u nekom šmekerskom smislu – rekao je Kristijan, a onda je ustao i Tomović.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Nemoj mene u isti koš, ja sam rekao isto što sam tada rekao, pop*šavam se na zajedničku podršku koja gleda oženjenog čovjeka i slobodnu djevojku. Nju u tom kontekstu, ona se na to uvrijedila, ja tebe nisam spomenuo. Ja sam taj klip gledao ponovo, jer sam znao – pravdao se Tomović.

Tomović i Kristijan su se potom sukobili oko izdržljivosti, a situacija je eskalirala do te mjere da je obezbkeđenje moralo da reaguje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA