TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Mnogi će ostati iznenađeni!

Nova sezona Zadruge počinje u septembru, a sve više imena učesnika dospeva u javnost.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pored najvećih imena poput Kristijana Golubovića, Mikija Đuričića, Stanije Dobrojević, Ave Karabatić, porodicae Vasić, Miljane i Marije Kulić, Ivane Šašić, Filipa Mijatova i Ane Korać, naći će i još mnoge poznate ličnosti.

U javnost se sada pojavila kompletan spisak na kome je naznačeno da će se u u rijaliti će se u septembru useliti još jedan bivši košarkaš – Vasilije Ilić.

View this post on Instagram

🦁

A post shared by Василије Илић (@vasko223) on

Vasilije je ranije istakao da poznaje neke od bivših učesnika popularnog rijalitija.

– Znam Đeksona, Minu, to su mi drugari. Upoznao sam Vojketa, Saru i Filipa Reljića, Filipa Đukića. Inače, Sarina mama Indira i moj tata su prijatelji iz dhetinjstva – rekao je Vasilije za portal “Nema zabranjenih”.

U “Zadrugu 4”, pored njega ulaze i nekadašnje zvijezde “Parova”, Kiki Nikolić i Ružica Veljković koja je ubjedljivo najveće iznenađenje.

Vjerujemo da će muškarci uživati dok je budu gledali na malim ekranima, jer je važila za veliku zavodnicu tokom takmičenja u prthodnom rijalitiju.

U rijalitiju će se pojaviti medicinska sestra Ivana Stojanović Boca, za koju se pisalo da ima “kućni snimak” sa jednim od aktuelnih učesnika, Nikolom Orozovićem.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA